Vijesti

Održano tradicionalno natjecanje članova ŠRK Felun - Najbolji Ivo Žeravica, Petar Klaić i Enes Osmić

Jučer je u župskoj vali održano tradicionalno natjecanje članova ŠRK Felun koje je ove godine bilo samo klupsko natjecanje i druženje bez velikog okupljanja i uz poštivanje propisanih mjera HZZO-a radi sigurnosti svih sudionika. Naime, ove godine su otkazana sva službena natjecanja u organizaciji Hrvatskog saveza za sportski ribolov na moru, ako je i naš Županijski savez donio odluku da se službena natjecanja u našoj županiji neće održati.

Mlađi pioniri i Juniori Župe dubrovačke nastup u Drugoj dalmatinskoj ligi počeli pobjedama protiv Vodica

Dvije generacije malih nogometaša Župe dubrovačke počele su jučer s nastupom u Drugoj dalmatinskoj ligi (2.liga HNL Središte Split). Riječ je o uzrasnim kategorijama  Mlađi pioniri i Juniori, dvije od četiri uzrasne kategorije s kojima NK  Župa dubrovačka nastupa u Drugoj ligi Središta Split.

Završena Županijska boćarska liga skupina Župa - Konavle, Donji Brgat i Brgat u sredini tablice

Završena je boćarska sezona u Županijskoj ligi skupina Župa dubrovačka - Konavle. U zadnjem kolu Brgat je slavio protiv Uskoplja, a Donji Brgat bio bolju u gostima kod Zrinskog. Župski klubovi su sezonu završili na trećem i četvrtom mjestu tablice u konkurenciji sedam klubova ove skupine Županijske lige.

Boćarski kamp za kadete i juniore, početnike i ostale mlade boćare na Donjem Brgatu

Na boćarskim terenima na Donjem Brgatu u jučer popodne je počeo s radom Boćarski kamp za kadete i juniore, početnike i ostale mlade boćare. Organizator ovog dvodnevnog kampa je Hrvatski boćarski savez u suradnji s Boćarskim savezom Dubrovačko-neretvanske županije, te domaćinom  Boćarskim klubom Donji Brgat na čijim se terenima održava.

Nade Gusara jučer nastupile u Splitu na četvrtom kvalifikacijskom turniru Prvenstva Hrvatske

Nade VK Gusara su u subotu u Splitu na Zvončacu nastupile na četvrtom kvalifikacijskom turniru Prvenstva Hrvatske.

U prvoj utakmici turnira  s  vršnjacima iz Mornara nade Gusara su dobro otvorile susret I u zadnje dvije četvrtine ušle s rezultatom 3:3 no pad snage i koncentracije u završnici susreta je rezultirao zasluženim porazom od 4:8.

Copyright © 2019 Zajednica sportova Općine Župa dubrovačka All Rights Reserved. Designed By © mlinimedia

TRAŽI