Novosti

Ministarstvo odobrilo 418 tisuća kuna za igralište u Čibači, Općina će rebalansom proračuna pokušati iznaći dodatna sredstva

U Ministarstvu turizma i sporta jučer su potpisana 23 ugovora o sufinanciranju izgradnje, građevinskih zahvata i opremanje sportskih građevina u 2020. godini čime se nastavilo ulaganje u sportsku infrastrukturu nakon što je u protekle tri godine sufinancirano 25 sportskih objekata.

Odlična odbojka u dvorani na Mljekari, nažalost bez gledatelja - Župske odbojkašice osvojile drugi bod ove sezone

Jučer se od 14 pa do 18,30 sati se igrala odlična odbojka u dvorani OŠ Župa dubrovačka. Šteta što nije bio moguć ulazak gledatelja, jer je bilo dosta uzbuđenja, preokreta rezultata, izvrsnih smečeva, servisa, primanja i ostalih poteza koji odbojku čine vrlo atraktivnim sportom.

Iva Oberan osvojila brončanu medalju na Europskom judo kupu za seniore u Gospinom Polju

Nakon prošlogodišnjeg zlata, župska judašica Iva Oberan, na današnjem Europskom judo kupu za seniore u Gospinom Polju, prvom službenom judo turniru u svijetu nakon pauze zbog pandemije koronavirusa, u kategoriji do 63 kg je osvojila brončanu medalju.

Brgat bez greške završio jesenski dio prvenstva - Šest pobjeda u šest utakmica

Boćari u 7. kolu Treće lige - Dubrovnik Neretva uvjerljivo su slavili protiv Slivnog. U Županijskoj ligi boćari Brgata u ovom su kolu pobijedili Zrinski u Lovornom i tako uvjerljivo sa šest pobjeda u šest utakmica bez greške završili jesenski dio prvenstva. Donji Brgat je neočekivano izgubio od Uskoplja.

Na startu Druge dalmatinske lige pioniri Župe dubrovačke pobijedili, a kadeti izgubili od Konavljanina

Početak sezone za uzrast pionira i kadeta u Drugoj dalmatinskoj ligi (2.liga HNL Središte Split) donio je na Tarantelu lokalni derbi, susrete Župe dubrovačke i Nogometne akademije Konavle koja u ovom natjecanju nastupa kao NK Konavljanin.

Copyright © 2019 Zajednica sportova Općine Župa dubrovačka All Rights Reserved. Designed By © mlinimedia

TRAŽI